יום חמישי, 22 באוקטובר 2020

איך מכינים תה ארל גריי לא מר ואיך בונים את מנהטן מבוץ ואבנים

שלום, זה שוב אני תומר. היום אני אעשה את פינות בניה בבוץ ומתכונים שהמצאנו.

פינת מתכונים שהמצאנו ממשיכה...

מתכון שני: ארל גרי לא מר
המרכיבים:
מים רותחים, תיון של ארל גרי, דבש או סוכר, וחלב.
הוראות הכנה: 
לוקחים את המים הרותחים, שמים את התיון לעשירית שניה, ומוציאים.
שמים דבש (או סוכר) שמים צמחים, תבלינים, חלב, או מה שרוצים.





פינת בניה בבוץ ממשיכה...

היום, אני אמשיך, להסביר איך אני בונה את מנהטן:

שלב 4 בבנית קירות - סתימת החריצים והחורים, בשיטה הבאה: לוקחים הרבה בוץ מדולל במים ומתחילים למרוח אותו מלמטה. וטיפ קטן למשקיעים לערבב את הבוץ הלא מדולל עם עוד בוץ כמעט מימי, כשהבוץ כבר נמצא על המבנה עצמו.

הסבר על טיפ המשקיעים משלב 4: 
לוקחים כמות כלשהי של בוץ לא מדולל, שמים אותה על המבנה, ומוסיפים עוד בוץ כמעט מימי, בהתאם לדלילות שרוצים.
 

זהו קיר הבורסה שבניתי כשהוא מצופה בבוץ

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

הירשם תגובות לפרסום [Atom]

<< דף הבית